EKSO
Olavi Mõts
Transpordi osakonna juhataja
Mobiil: +372 50 82 616


Hele Liba
Logistikajuht
Telefon: +372 78 66 891
Mobiil: +372 50 20 616


Marili Peri
Logistik
Telefon: +372 78 66 893
Mobiil: +372 56 483 343


TRANSPORT

AS EKSO teostab rahvusvahelist kaubavedu Saksamaale, Hollandisse, Belgiasse, Tsehhi, Prantsusmaale, Poola, Austriasse, Ungarisse, Slovakkiasse ja Hispaaniasse.

Ettevõte uuendab järjepidevalt masinaparki ning tänaseks vastab enamus vedukautodest EURO-4/5 nõuetele. Kasutusel on SCANIA uusimad mudelid.

Teostame vedusid tentpoolhaagistega mahutavusega 89-91cbm ja külmikpoolhaagistega mahutavusega 33EURi. Kasutame kaasaja nõuetele vastavaid HUMBAUR, SCHMITZ ja KRONE haagiseid. Meie jaoks ei ole probleem tuua Tsehhi mägedest klaasikoorem ega Ungarist arbuusikoorem kuna kõigil haagistel on kaasaegne õhkvedrustus ja ABS-pidurid.

AS EKSO on ERAA (Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsioon) liige.

Kõik transpordivahendid omavad vedaja vastutus kindlustust. Kõik veod toimuvad vastavalt CMR-konventsiooni tingimustele.

Firma töötajad omavad pikaajalist töökogemust transpordi alal, mis võimaldab pakkuda optimaalseid lahendusi Teie probleemidele. Kõik autojuhid on läbinud rahvusvahelise autojuhi koolituse.
Et rahuldada oma klientide üha nõudlikumaid vajadusi pidevalt muutuvates oludes on AS EKSO eesmärgiks olla oma tegevuses usaldusväärne, paindlik ja stabiilne.


Kaubamärgid

Humbaur

EdBro
Krampe
Michieletto
Chieftain
Pezzaioli

© EKSO. Kõik õigused kaitstud.